Al teu costat, servei d’atenció psicològica post-Covid-19 al Baix Llobregat

1% aportat

TERRITORI: Baix Llobregat

CAUSA: Salut i Benestar

OBJECTIUS DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE (ODS): 

  Salut i Benestar

  Reducció de les desigualtats

CERTIFICAT DE DONACIÓ: SI

ACCIONS ACTIVES: Si permet que organitzacions participin de manera activa en el desenvolupament i consecució del projecte. Consulta les opcions a hola@kunectors.com

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Aquest és un projecte es basa en crear i donar continuïtat a un servei de suport psicològic destinat a acompanyar a les persones de forma personalitzada o en família. El porta a terme des de fa 15 anys una entitat referent al Baix Llobregat que treballa per millorar la qualitat de vida de persones amb trastorn o malaltia mental.

És una invitació a cuidar-se, explorar emocions i pensaments, construir nous camins, acceptar i connectar amb el que sentim.

Arran la situació actual que hem viscut degut al Covid-19 s’ha detectat una major necessitat de suport psicològic per acompanyar situacions que molts de nosaltres estem vivint com el procés de dol per la mort d’un familiar per la Covid-19, la por al contagi o a sortir de casa, la tristesa per la falta d’ingressos econòmics, etc…

El projecte va néixer de la necessitat de les persones afectades per malaltia i trastorn mental,  a rebre un tractament psicològic i no només el tractament farmacològic que des de la xarxa pública de salut mental se’ls estava oferint.

Avui en dia es fa complicat poder accedir a l’ajuda d’un professional de la salut mental, ja sigui perquè els serveis públics estan saturats o per l’alt cost d’aquestes visites en la consulta privada.

Les sessions oferiran un espai d’acollida, d’escolta, de diàleg, de comprensió, de confiança, que a través de reflexions i tècniques (com el Mindfulness) i diversos exercicis personalitzats dels que es podran beneficiar un mínim de 25 persones.

Aquest servei de suport psicològic pel que demanem el vostre suport està dissenyat per posar al centre les necessitats de les persones, com per exemple, visites continuades per poder fer un treball personal i iniciar un procés de millora.

Volem poder oferir sense cost aquest servei a totes les persones afectades de trastorn o malaltia mental del Baix Llobregat.

Ens ajudes a fer-lo possible?

IMPACTES

La realització d’aquest projecte genera com a mínim aquests impactes

IMPACTE EN LES PERSONES USUARIES DEL SERVEI DE SUPORT PSICOLÒGIC:

 • Augment de la capacitat d’autoanàlisi: identificar, definir i comprendre el seu malestar,
 • Augment de la capacitat d’autogestió i autocontrol: tractar de comprendre emocions, pensaments per a poder-los gestionar tant les pròpies com la dels altres, i trobar altres maneres d’actuar.
 • Positivització les relacions personals.
 • Aprenentatge d’ estratègies per a afrontar situacions vitals, tant les diàries com les extraordinàries, com per exemple l’impacte de la Covid-19.
 • Apoderament de les capacitats i habilitats personals, potenciant noves actituds.
 • Creixement de la capacitat d’ampliar la mirada sobre les circumstàncies adverses aprenent a poder crear un pensament divergent i creatiu.
 • Augment de la salut i la confiança en rebre suport professional extern .
 • Acompanyament en la construcció del propi auto-relat vital i projecte personal.

IMPACTE EN FAMILIARS DE LES PERSONES BENEFICIARIES DEL SERVEI DE SUPORT PSICOLÒGIC:

 • Augment de la tranquil·litat i control del nucli familiar
 • Increment del cercle de suports

IMPACTE EN EL BAIX LLOBREGAT:

 • Creixement de la xarxa professional de qualitat
 • Treball coordinat
 • Serveis personalitzats i accessibles
 • Reducció de possibilitats de col·lapsar el servei de salut públic.

IMPULS QUE SERIA NECESSARI

11.250€

PER A QUÈ FAREM SERVIR ELS RECURSOS DE L’IMPULS

Aquest impuls es destinarà a poder oferir els serveis professionals de suport psicològic als afectats de trastorn o malaltia mental del Baix Llobregat que ho requereixin.

Amb el teu suport econòmic podran mantenir l’espai i oferir assistència a les persones que més ho necessitin després de l’efecte que els ha pogut causar el confinament pel COVID-19.

Ens fas costat?

DATA D’INICI DEL PROJECTE

Agost  de 2020.

Quantitat per donar

Seleccioneu El Mètode De Pagament
Informació Personal

Termes

Donació Total: 10€