Què és Kunectors?

Kunectors, Impact Partners com a consultora social està compromesa i treballa per fomentar, promocionar i educar en els Objectius de Desenvolupament Sostenibles plantejats per l’Assamblea General de les Nacions Unides al 2015 i que és la base de l’ Agenda 2030. Pretenem facilitar la incorporació d’ aquests Objectius a tots els àmbits de la societat.

Kunectors fa especial incidència i treballa per l’ Objectiu (ODS) 17: “Aliances per assolir els objectius”.
Volem generar valor en el territori per crear un ecosistema col·laboratiu i corresponsable a l’alçada de les exigències socials, plantejant fòrmules de desenvolupament sostenible i inclusiu que facilitin la realització de projectes d’alt impacte social.

També és un recurs que t’ajuda a orientar el teu impuls o donatiu per donar-li sentit i valor afegit ja que pots seleccionar aquells objectius que més t’identifiquen, tipus d’accions i causes, territori, etc.

T’oferim dues maneres per conèixer i accedir a totes les idees amb més repercussió social.

La plataforma online, on t’exposem fàcilment molts projectes amb els  que pots compartir i també mitjançant reunions personalitzades  per explicar-te tots els detalls que creguis necessaris i ajudar-te a definir el teu compromís social.

En aquestes reunions valorem les teves necessitats específiques segons  la teva intenció,  i t’ajudem a definir les millors accions per la teva organització o patrimoni: voluntariat corporatiu, donatius, aliances estratègiques, acompliment de llei de discapacitat, estratègies pel desenvolupament del teu pla de Responsabilitat Social.

Amb Kunectors tens la garantia que tota la teva aportació va directa al projecte escollit i podràs consultar el seu desenvolupament o la memòria d’execució del projecte a l’apartat “Projectes Impulsats” i a les nostres xarxes socials. També disposaràs de la informació dels beneficis fiscals que es deriven dels projectes que aporten certificat de donació.

Kunectors també us ofereix accions formatives adaptables per ajudar i acompanyar als territoris i als seus sectors estratègics, els clau i els vulnerables, a conèixer i saber aplicar el model ODS en la seva estratègia, gestió i activitats per esdevenir no sols sostenibles, compromesos i corresponsables, sinó també competitius. Consulta’ns sense compromís!

Sabem que cada necessitat és diferent,especial i ho celebrem. Aquí tens un espai per compartir- ho.

Volem ser útils

Propòsit i Missió

Treballem per facilitar que les persones d’un mateix territori  amb ganes d’actuar, millorar el present i escollir el futur  es trobin per crear i impulsar grans projectes junts.

Si, aquestes persones existeixen. I possiblement tu n’ets un, però segurament sols et cal conèixer els projectes que t’emocionen i canvien el teu món. El nostre propòsit és fer-te part activa del teu territori.

molins
Honestedat i transparència
Compromís
Entusiasme i sensibilitat
Aprenentatge i adaptabilitat
Volem fer-ho bé

Codi ètic

Per aconseguir el nostre propòsit hem creat el codi ètic de Kunectors, que té com a objecte disposar d’un conjunt de principis i regles clares per relacionar-nos entre nosaltres i amb els nostres grups d’interès. Així com servir de guia de conducta per tal que entitats, organitzacions i persones que es relacionin amb Kunectors actuïn coherentment per oferir la màxima confiança i garanties. L’expressem així:
Què és? codi ètic
què és?
Què és? codi ètic
 • Exercim la nostra activitat  amb honestedat, respecte, integritat i transparència per oferir la màxima confiança professional amb oposició a qualsevol pràctica de frau, corrupció, suborn o tràfic d’influències.
 • Ens comprometem a actuar i a implementar en els nostres procediments els preceptes dels Drets Humans i  Objectius de Desenvolupament  Sostenible per  2030 de les Nacions Unides.
 • Realitzem una gestió responsable i sostenible de l’execució de les accions empresarials i de la relació amb l’entorn i els nostres grups d’interès.
 • Valorem i respectem tots els projectes i els seus objectes i causa per igual, en foment de la diversitat, igualtat i en contra del especisme.
 • Respectem  la legislació vigent en totes les matèries que guarden relació directa o indirecta amb el nostres exercici professional; així com els codis ètics i/o de conducta que afecten a cada una de les parts implicades.
 • Respectem a la privacitat i la protecció de dades personals de les que som responsables o gestionem segons la normativa vigent.
 • Rebutgem  col·laboracions i donacions quan aquestes entrin en col·lisió amb els fins i valors del projecte i l’entitat  que representem i  fomentem col·laboracions amb sentit.
 • Prioritzem el propòsit i missió del projecte representat per sobre d’interessos econòmics o personals.
 • Treballem amb la informació des del respecte màxim a les causes i els seus beneficiaris i amb transmissió d’informació respectuosa i veraç.
 • Respectem la voluntat dels impulsors donants pel que fa a la destinació dels seus fons i consultem sempre qualsevol possible canvi o modificació sobre el destí de les seves aportacions.
 • Rendim  comptes als donants, a través d’informes de seguiment, memòries i informes sobre activitats i resultats que reflecteixen fefaentment la realitat de la gestió dels fons recaptats.
 • Respectem  la lliure competència com a principi d’empresa i estem en contra de la competència deslleial.
 • Facilitem l’accés als llocs de treball a persones en risc d’exclusió social o en situació de vulnerabilitat.
 • Prioritzem i fomentem  la conciliació de la vida laboral i familiar.
 • Treballem amb actitud proactiva per  l’ excel·lència i fomentem l’aprenentatge continu. Consultem i incorporem aquelles millores que ens proposen els nostres grups d’interès.
 • Mantenim el compromís amb el territori promovent la sensibilització, l’educació social i els vincles  reals amb agents territorials.
Som Kunexions

Equip

Sóc la Lorena Grados, nucli fundador de Kunectors, projecte que desenvolupo amb un grup de partners entusiastes per la millora social i la sostenibilitat de totes les organitzacions.

L’ experiència laboral i de vida ens ha fet créixer entre el sector social i el món empresarial, aquest recorregut ens ha permès detectar i conèixer les necessitats i els objectius d’ambdós sectors per poder aportar solucions adaptades, amb sentit i amb valor per a totes les parts.

Formats i amb experiència en economia social, direcció d’ equips i processos industrials en la part d’empresa i en comunicació, educació social i psicologia. Sempre amb tot l’interès i centrades en continuar treballant per la responsabilitat social, la sostenibilitat i en el desenvolupament de projectes, el seu seguiment i execució.

Tot aquest bagatge ens ha facilitat especialitzar-nos en la consultoria d’ aliances estratègiques i desenvolupament de territoris.

Per assolir aquest màxim impacte i excel·lència ens acompanyem de partners especialistes en diversos àmbits de gestió. Així ens hem conformat com un equip inquiet i multidisciplinari, creatiu, innovador i amb sensibilitat social.

Seguim aprenent cada dia aportant solucions reals per poder-vos ajudar a generar realitats sorprenents.

lorena despacho
Solucions per idees, iniciatives i propòsits
Solucions per a compartir
Solucions per al territori

Per què Kunectors?

Treballem amb transparència i compromís
Unim i potenciem xarxa de territori
Fomentem les aliances sòlides
Visionem estratègia social
Promocionem en plataforma online
Oferim reunions personalitzades

  Emplenant aquest formulari consentiu que es desi i gestioni la vostra informació en aquest lloc web.

  Contacta amb nosaltres

  Carrer dels Impressors, 12. Vilanova del Camí (08788)
  Tel: 34 722 679 303