Què és Kunectors?

Des de Kunectors, Impact Partners treballem per fomentar, promocionar i educar en els Objectius de Desenvolupament Sostenibles plantejats per l’Assemblea General de les Nacions Unides al 2015 i que és la base de l’ Agenda 2030. Pretenem facilitar la incorporació d’ aquests Objectius a tots els àmbits de la societat.

Kunectors fa especial incidència i treballa per l’ Objectiu (ODS) 17: “Aliances per assolir els objectius”.
Volem generar valor en el territori per crear un ecosistema col·laboratiu i corresponsable a l’alçada de les exigències socials, plantejant fòrmules de desenvolupament sostenible i inclusiu que facilitin la realització de projectes d’alt impacte social.

Kunectors  també és un recurs que t’ajuda a orientar el teu impuls o donatiu per donar-li sentit i valor afegit ja que pots seleccionar aquells objectius que més t’identifiquen, tipus d’accions, territori, etc.

T’oferim dues maneres per conèixer i accedir a totes les idees amb més repercussió social.

La plataforma online, on t’exposem fàcilment molts projectes amb que pots compartir i també mitjançant reunions personalitzades  per explicar-te tots els detalls que creguis necessaris i ajudar-te a definir el teu compromís social.

En aquestes reunions valorem les teves necessitats específiques segons  la teva intenció,  i t’ajudem a definir les millors accions per la teva organització o patrimoni: voluntariat corporatiu, donatius, aliances estratègiques, acompliment de llei de discapacitat, estratègies pel desenvolupament del teu pla de RSC.

Amb Kunectors tens la garantia que tota la teva aportació va directa al projecte escollit i podràs consultar el seu desenvolupament o la memòria d’execució del projecte a l’apartat “Projectes Impulsats” i a les nostres xarxes socials. També disposaràs de la informació dels beneficis fiscals que es deriven dels projectes que aporten certificat de donació.

Kunectors també us ofereix accions formatives adaptables per ajudar i acompanyar als territoris i als seus sectors estratègics, els clau i els vulnerables, a conèixer i saber aplicar el model ODS en la seva estratègia, gestió i activitats per esdevenir no sols sostenibles, compromesos i corresponsables, sinó també competitius. Consulta’ns sense compromís!

Sabem que cada necessitat és diferent,especial i ho celebrem. Aquí tens un espai per compartir- ho.

Volem ajudar

Propòsit i Missió

Treballem per facilitar que les persones d’un mateix territori  amb ganes d’actuar, millorar el present i escollir el futur  es trobin per crear i impulsar grans projectes junts.

Si, aquestes persones existeixen. I possiblement tu n’ets un, però segurament sols et cal conèixer els projectes que t’emocionen i canvien el teu món. El nostre propòsit és fer-te part activa del teu territori.

molins
Honestedat i transparència
Compromís
Entusiasme i sensibilitat
Aprenentatge i adaptabilitat
Volem fer-ho bé

Codi ètic

Per aconseguir el nostre propòsit hem creat el codi ètic de Kunectors, que té com a objecte disposar d’un conjunt de principis i regles clares per relacionar-nos entre nosaltres i amb els nostres grups d’interès. Així com servir de guia de conducta per tal que entitats, organitzacions i persones que es relacionin amb Kunectors actuïn coherentment per oferir la màxima confiança i garanties. L’expressem així:
Què és? codi ètic
què és?
Què és? codi ètic
 • Exercim la nostra activitat  amb honestedat, respecte, integritat i transparència per aconseguir la màxima confiança en la nostra tasca professional amb oposició a qualsevol pràctica de frau, corrupció, suborn o tràfic d’influències.
 • Ens comprometem a actuar i implementar les Declaracions dels Drets Humans i  Objectius de Desenvolupament  Sostenible per  2030 de les Nacions Unides.
 • Realitzem una gestió responsable i sostenible de l’execució de les accions empresarials i de la relació amb l’entorn i els nostres grups d’interès.
 • Valorem i respectem tots els projectes i els seus objectes i causa per igual, en foment de la diversitat, igualtat i en contra del especisme.
 • Respectem  la legislació vigent en totes les matèries que guarden relació directa o indirectament amb l’exercici de la professió; així com els codis ètics i / o de conducta que afecten a cada una de les parts implicades.
 • Respectem a la privacitat i la protecció de dades personals de les que som responsables o gestionem segons la normativa vigent.
 • Rebutgem  col·laboracions i donacions quan aquestes entrin en col·lisió amb els fins i valors del projecte i l’entitat  que representem i  fomentem col·laboracions amb sentit.
 • Prioritzem el propòsit i missió del projecte representat per sobre d’interessos econòmics o personals.
 • Treballem amb la informació des del respecte màxim a les causes i els seus beneficiaris i amb transmissió d’informació respectuosa i veraç.
 • Respectem la voluntat dels impulsors donants pel que fa a la destinació dels seus fons i consultem sempre qualsevol possible canvi o modificació sobre el destí de les seves aportacions.
 • Rendim  comptes als donants, a través d’informes de seguiment, memòries i informes sobre activitats i resultats que reflecteixen fefaentment la realitat de la gestió dels fons recaptats.
 • Respectem  la lliure competència com a principi d’empresa i estem en contra de la competència deslleial.
 • Facilitem l’accés als llocs de treball a persones en risc d’exclusió social o en situació de vulnerabilitat.
 • Prioritzem i fomentem  la conciliació de la vida laboral i familiar.
 • Treballem amb actitud proactiva per  l’ excel·lència i fomentem l’aprenentatge continu. Consultem i incorporem aquelles millores que ens proposen els nostres grups d’interès.
 • Mantenim el compromís amb el territori promovent la sensibilització, l’educació social i els vincles  reals amb agents territorials.
Som Kunexions

Equip

L’experiència de vida ens ha fet créixer entre el sector social i el món empresarial i aquest recorregut ens ha permès trobar i conèixer les necessitats d’ambdós sectors per poder aportar solucions adaptades, amb sentit i amb valor per a totes les parts.

Som un equip inquiet, creatiu i amb sensibilitat social, multidisciplinari; amb experiència en àrees socials, d’economia, marketing, comunicació i recursos humans i seguim aprenent cada dia aportant solucions reals per poder-te ajudar a generar realitats sorprenents.

Què és?
Solucions per idees, iniciatives i propòsits
Solucions per a compartir
Solucions per al territori

Per què Kunectors?

Treballem amb transparència i compromís
Unim i potenciem xarxa de territori
Fomentem les aliances sòlides
Visionem estratègia social
Promocionem en plataforma online
Oferim reunions personalitzades

Descobreix els últims projectes

Coneix tots els projectes de Kunectors i demana’ns la informació que necessitis.

  L'ús d'aquest formulari implica l'acceptació de la política de privacitat d'aquesta web.

  Contacte amb nosaltres

  Carrer dels Impressors, 12. Vilanova del Camí (08788)
  Tel: 34 722 679 303