Més preparats, més lluny!

Start ODS

IDENTIFICA, POSA EN VALOR I COMUNICA
1 1

Totes les empreses i organitzacions ja desenvolupeu accions significatives per la sostenibilitat, responsabilitat social i Objectius de Desenvolupament Sostenible!

Amb aquest paquet començareu a analitzar les vostres accions, avaluar-les, organitzar-les i donar valor a tot allò que ja es porta a terme.

Veure més

Push Up ODS

COMUNICA I IMPLEMENTA NOUS OBJECTIUS
2 1

Afegeix a l’anterior pack estratègia per assolir nous compromisos i continuar contribuint als ODS.

Esdevenir una organització més humana i adaptable, conscienciada i a l’alçada de les exigències socials comença per definir el punt de partida i establir uns propòsits estructurats i assolibles.

Veure més

Formació i empresa

CONCEPTES BÀSICS EN RSE
3 1

Aquesta acció permet al teu equip conèixer el concepte de Responsabilitat Social Empresarial, continguts i aplicacions bàsiques per definir la vostra filosofia i establir accions coherents implementant els ODS i Agenda 2030.

Que la teva empresa sàpiga identificar els nous reptes del mercat actual i com desenvolupar accions de RSE + ODS adaptades a la vostra identitat i realitat  pot ser més factible, si tots els membres de la organització entenen la seva importància.

Veure més

Més maneres d’ajudar-vos

Assessorament pel canvi de model empresarial

Assessorament pel canvi de model empresarial

Us ajudem a establir les bases per la transició a un model social de gestió.
Llei de discapacitat

Llei de discapacitat

Assessorament sobre l’obtenció del certificat d’excepcionalitat i les diferents opcions per acomplir la Llei de Discapacitat 1/2013 per donar oportunitats a persones amb capacitats diferents.
Comunicació i notes de premsa

Comunicació i notes de premsa

Us podem ajudar a redactar i difondre notes de premsa relatives a les accions col·laboratives i de kunexió que realitzeu amb nosaltres.
Assessorament en linies estratègiques d'actuació per acomplir ODS

Assessorament en linies estratègiques d'actuació per acomplir ODS

Us ajudem a definir els valors i accions de la vostra empresa, entitat o ens públic per instaurar un nou model de gestió corresponsable i sostenible.
Busquem partners d'impacte per a projectes

Busquem partners d'impacte per a projectes

Treballem per difondre i representar les vostres necessitats i propòsits. Trobem els impulsors i partners adequats al territori i alineats amb els vostres valors.
També promocionem i representem el teu projecte als Ens públics del teu territori o en aquell del teu interès per a que arribis més lluny.
Consultoria creativa i orientació

Consultoria creativa i orientació

T’oferim sessions d’orientació personalitzada per treballar i obtenir noves idees i xarxa relacional que t’ajudin a realitzar els teus projectes.

    Emplenant aquest formulari consentiu que es desi i gestioni la vostra informació en aquest lloc web.

    Contacta amb nosaltres

    Carrer dels Impressors, 12. Vilanova del Camí (08788)
    Tel: 34 722 679 303