Inama busca suports per impulsar a Montbui el projecte ‘Art per créixer en valors’

Inama busca suports per impulsar a Montbui el projecte ‘Art per créixer en valors’

L’associació cívico-cultural INAMA presenta un innovador projecte d’art al territori amb el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui i l’obren a la participació comunitària i ciutadana mitjançant la plataforma Kunectors.

Inama porta 23 anys treballant fent suports a les famílies, infants i persones de Montbui i degut a les necessitats actuals requereixen trobar aliances, suports i donatius per poder adequar els seus serveis a les necessitats del barri.

Amb aquesta nova proposta que fa l’Associació es vol generar un espai educatiu amb professionals especialistes on tothom pugui compartir i sigui possible la trobada intergeneracional i entre famílies.

L’objectiu principal del projecte “ART per créixer en valors” és facilitar un espai on poder-se expressar de manera creativa, deixar anar les angoixes i sentiments vinguts per la situació actual i créixer plegats!

El teatre, la música, la dansa i altres expressions artístiques són activitats que ens curen, equilibren i permeten, gaudir i aprendre generant comunitat inclusiva.

El projecte “ART per créixer en valors” treballa sota els eixos dels ODS 4: Educació de qualitat, ODS 10: Reducció de les desigualtats i ODS 17: Aliances per assolir els objectius.

INAMA i Kunectors busquen suports per fer possible el projecte fent donatius, compartint la informació amb qui ho pugui fer o posant-vos en contacte per voluntariat artístic.

infoanoia.cat 28 de març de 2021

http://infoanoia.cat/inama-busca-suports-impulsar-montbui-projecte-art-creixer-valors/