Mètode K

Sistema de treball

Escoltem
La base d'una cooperació eficient és l'escolta activa. Volem conèixer realitats per proposar solucions adaptades.
Valorem opcions
Analitzem les vostres necessitats i projectem possibles línies d'acció per acomplir el propòsit.
Fem estratègia
Planifiquem un full de ruta per aconseguir els objectius proposats de manera consensuada.
Elaborem propostes
Executem l'estratègia i formulem solucions de valor per als partners del vostre territori o que comparteixen els mateixos propòsits.
Presentem partners
Us reunim amb organitzacions i persones interessades en impulsar i cooperar amb la vostra causa per trobar punts de connexió i acció conjunta.
Kunectem i tanquem
Fem efectiva la col·laboració i aliança estratègica per fer efectiu l'impuls per desenvolupar el projecte.
Mètode kunectors

CONCEPTES BASE DEL MÈTODE K

Objectius de Desenvolupament Sostenible

ODS

Són els eixos per un desenvolupament sostenible proposats per Nacions Unides fruit de l’acord assolit pels Estats Membres i es componen d’una Declaració de 17 Objectius.  La finalitat és posar fi a la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i fer front al canvi climàtic sense que ningú quedi enrere.

A Kunectors treballem des de l’ODS 17: Aliances per assolir els objectius i així poder fer realitat junts la resta d’objectius D’aquesta manera us volem apropar als projectes del vostre entorn més proper, facilitant que assoliu els vostres propòsits per la millora de la sostenibilitat social, medi ambiental i econòmica.

Una realitat més justa requereix corresponsabilitat.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç de UN

Responsabilitat Social Corporativa

RSC

La Responsabilitat Social Corporativa (RSC) és una forma d’ entendre i  dirigir organitzacions basada en la gestió dels  impactes que la seva activitat genera sobre els seus clients, treballadors, accionistes, comunitats locals, medi ambient i sobre la societat en general.

No és una gestió que es basi només en accions, sinó en una estratègia a nivell laboral, ambiental, social, econòmica i de bon govern que s’integra transversalment  i que té a tots els grups d’interès al centre per generar valor conjunt.

Avui dia la Responsabilitat Social no és només una qüestió de les empreses, tant les administracions, organitzacions i comunitat han de realitzar una gestió responsable de la seva activitat en relació amb els seus grups d’interès i la societat en general, cercant la sostenibilitat.

Kunectors pretén donar una resposta adaptada a cada cas per establir les millors estratègies i generar impacte real tant a nivell intern com extern.

Mètode K
On desenvolupem un projecte o l'espai on impacta

TERRITORI

En el nostre discurs utilitzem molt aquest concepte per referir-nos al lloc geogràfic on s’impulsen  i desenvolupen els projecte o l’espai on impacten.

L’objectiu de marcar el territori d’un projecte és poder donar visibilitat a les accions que s’emprenen de manera localitzada, i així  generar aliances i sinèrgies significatives per l’assoliment, manteniment  i enfortiment de les bones idees que milloren la situació d’un lloc i l’ajuden a ser més sostenible.

territori
Resultats o conseqüències

IMPACTE SOCIAL

Són els resultats o conseqüències de l’execució de gestions i accions en, i sobre una comunitat, ja sigui aquestes directes o indirectes.

És a dir, quan un projecte es porta a terme té unes conseqüències sobre l’objecte que treballa i això també influeix en el seu entorn i en la comunitat que hi participa.

Aquesta influència sobretot sol afectar en el que refereix a normes, valors i els resultats de les mateixes generant així noves realitats en l’estructura social.

 

Mètode K
Retorn social de la inversió

SROI

És un mètode que inclou principis de  mesurament del valor extra-financer en relació als recursos invertits. Sobretot aquells valors socials i ambientals que actualment no es reflecteixen als comptes financers convencionals.

Supera i millora l’anàlisi cost-benefici i la comptabilitat social ja que permet un enfoc participatiu que captura de forma monetària aspectes no econòmics i com creen valor (teoria del canvi) el tinguin al mercat actual o no.

Aquest càlcul genera un coeficient o rati que indica quant valor total en euros es crea per cada 1 € invertit.

Per a què mesurar?

 • Per conèixer els canvis que el nostre impuls o inversió provoca a nivell social i en el medi ambient
 • Per ser més eficients en la gestió
 • Per millorar l’Impacte Social
Mètode K

  Emplenant aquest formulari consentiu que es desi i gestioni la vostra informació en aquest lloc web.

  Kunectors, Impact Partners

  Carrer dels Impressors 12, Vilanova del Camí (08788)
  Tel: 34 722 679 303