Glossari

Mètode kunectors
Objectius de Desenvolupament Sostenible

ODS

Són els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides fruit de l’acord assolit pels Estats Membres i es componen d’una Declaració de 17 Objectius.  La finalitat és posar fi a la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i fer front al canvi climàtic sense que ningú quedi enrere abans de 2030.

Van entrar en vigor al gener de 2016 i proposen un pla d’acció amb 169 fites marcades a favor de les persones, el planeta i la prosperitat.

Per desenvolupar aquests objectius i poder-los implantar s’han creat iniciatives des de les Nacions Unides com el Pacte Mundial per la sostenibilitat en el sector privat per la guia de les empreses i organitzacions per la consecució dels ODS.

Enguany s’obre un nou paradigma d’acció per la col·laboració de totes aquelles organitzacions responsables i donar a la globalització una mirada humana.

El creixement precisa de sostenibilitat i el desenvolupament local de les empreses. Aquest binomi concreta una nova dimensió de la responsabilitat social de les empreses i el territori que crida al canvi.

A Kunectors treballem des de l’ODS 17: Aliances per assolir els objectius. D’aquesta manera us volem apropar als projectes del vostre entorn més proper, per ajudar-vos a assolir els vostres propòsits en el marc de l’acompliment de les fites que són responsabilitat de tots implantar.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç de UN

Responsabilitat Social Corporativa

RSC

Per aconseguir el nostre propòsit hem creat el codi ètic de Kunectors, que té com a objecte disposar d’un conjunt de principis i regles clares per relacionar-nos entre nosaltres i amb els nostres grups d’interès. Així com servir de guia de conducta per tal que entitats, organitzacions i persones que es relacionin amb Kunectors actuïn coherentment per oferir la màxima confiança i garanties. L’expressem així:
Què és? codi ètic
Retorn Social de la Inversió

SROI

Som un equip multidisciplinari, inquiet, creatiu i amb sensibilitat social. L’experiència de vida ens ha fet créixer entre el sector social i el món empresarial i aquest recorregut ens ha permès trobar i conèixer les necessitats d’ambdós sectors per poder aportar solucions adaptades, amb sentit i amb valor per a totes les parts.

Tenim molts companys de viatge, en àrees socials, d’economia, màrqueting, comunicació i recursos humans  dels que aprenem cada dia i que ens aporten solucions reals per poder ajudar-te a generar realitats sorprenents.

què és?
Solucions per idees, iniciatives i propòsits
Solucions per a compartir
Solucions per al territori
Formulari de contacte

Contacta amb nosaltres

    L'ús d'aquest formulari implica l'acceptació de la política de privacitat d'aquesta web.

    0080-321-4567