Suma’t a la nostra batucada inclusiva

0% aportat

TERRITORI: Catalunya

CAUSA:  Persones i Patrimoni, art i cultura

OBJECTIUS DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE (ODS): 

  Fi de la pobresa

  Treball decent i creixement econòmic

  Reducció de les desigualtats

  Aliances per assolir els objectius

 

CERTIFICAT DE DONACIÓ: NO emet certificat

ACCIONS ACTIVES: SI,  Aquest projecte  permet que organitzacions participin de manera activa en el desenvolupament i la seva consecució. Consulta les opcions a  hola@kunectors.com

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Es pretén apropar la cultura inclusiva a totes les comunitats oferint la possibilitat de col·laborar mitjançant la contractació d’una actuació participativa del grup de percussió compost entre 25 i 30 persones. Tot i així aquest projecte educa i fa xarxa amb 120 persones en diferents llocs de Barcelona i altres municipis per a visualitzar positivament, reivindicar i posar en valor  la diversitat que forma part de la nostra comunitat i la importància dels espais inclusius que generen xarxa i comunitat  per a l’oferta sociocultural dels nostres barris, municipis i ciutats..

Es vol venir a la teva ciutat, al teu barri i poder mostrar-te el que són capaços de fer. Volen que puguis tocar amb ells i que coneguis les seves realitats.

Per això t’ofereixen la possibilitat que puguis contractar-los i poder mantenir amb aquests diners l’activitat que estant fent als barris i continuar unint persones i dotar-les d’un motiu que les permeti arrelar a la seva comunitat i desenvolupar-se professionalment i en positiu i sobretot volen portar-te l’energia.

Vols participar de la seva batucada?

 

L’objectiu d’aquest projecte és treballar la batucada com a eina de gestió de la diversitat i de transformació social. Es pretén generar xarxa i comunitat de suport a les persones i potenciar les seves habilitats per la superació personal essent així un exemple i generant nous valors positius que impactin socialment en el nostre entorn.

Es parla de superació personal i valors perquè aquest grup està conformat per persones que han transitat difícils realitats: malaltia mental, diversitat funcional, situacions de violència, processos migratoris, discapacitat auditiva, etc.. tots ells han passat o passen per situacions de vulnerabilitat social. Ara són exemple de resiliència i talent.

Es treballa la creació artística comunitària, construint un repertori col·lectiu de ritmes de percussió afrobrasilera de Salvador de Bahia, que permeten d’una banda, que les persones participants siguin generadores de cultura a través de tots els processos que es generen mitjançant els tambors, i d’altra banda, que aquestes persones siguin artistes professionals de la percussió referents a nivell nacional i internacional.

Son capaços! Els vols veure en directe?

 

IMPACTES DEL PROJECTE

La realització d’aquest projecte genera com a mínim aquests impactes:

 

IMPACTE EN LES PERSONES QUE PARTICIPEN DEL GRUP DE BATUCADA:

-Augment de l’ accés a la cultura i transformació personal cap a un model actiu de creació musical i cultural.

– Les persones són incloses en noves xarxes de relacions i amplien els seus cercles de pertinença facilitant les relacions sanes i positives.

– Augment de les experiències fora de la zona de confort personal.

– Reforç de la capacitat de resiliència i de donar suports podent generar noves identitats en positiu.

– Accés a noves experiències professionals i augment de la capacitat d’empleabilitat, per tant de la dignitat.

-Poder obtenir reconeixement professional per les seves capacitats.

 

IMPACTE PER AL GRUP DE BATUCADA:

– Esdevenir  un bloco inclusiu de batucada de referència mundial a Catalunya

– Poder ser escola referent  implementant el sistema i tècnica en altres ciutats diferents

 

IMPACTE EN LES FAMILIES DELS PARTICIPANTS DEL GRUP DE BATUCADA :

– Reducció dels prejudicis sobre els límits que tenen les i els familiars que participen en el projecte

– Participació activa en les activitats, accions comunitàries i esdeveniments del grup de batucada.

– Que millori la seva qualitat de vida transformant el rol d’assistència en el d’acompanyament de les persones que participen al projecte i millorant la seva comunicació afectiva des del reconeixement com a iguals.

– Ampliació de les seves relacions socials amb les famílies d’altres participants i d’altres indrets on es pugui realitzar un show inclusiu.

 

IMPACTE EN PER A L’ENTORN SOCIAL I PER A TU:

– Augment de la consciència de les capacitats de les persones etiquetades com a no capaces. Que es visualitzi que qualsevol persona té capacitats per a aconseguir el que es proposi i li motivi.

– Valoració i respecte de la riquesa social i cultural d’ unir persones diferents amb capacitats diferents. Que es realitzi una conscienciació que les diferències quan s’uneixen aporten resultats positius a la comunitat

– Normalització de propostes d’oci i espais  inclusius. Visualització que les propostes d’oci i espais de creació inclusius són necessaris

– Apropament de les activitats culturals

 

IMPULS QUE SERIA NECESSARI

Busquem col·laboració mitjançant la contractació del nostre grup, volem que participis!

Podeu participar de diferents actuacions o taller diverses consulteu a hola@kunectors.com les diferents modalitats i el seu cost.

PER A QUÈ FAREM SERVIR ELS RECURSOS DE L’IMPULS

Aquest impuls de contractació es destinarà a transport de les persones participants, lloguer de furgoneta per al transport de tambors, benzina, assegurança,  sou de les persones participants, dietes, pagament d’una part de tambors i material.

PREMIS I EXPERIÈNCIES

Tanquen 2019 amb 22 actuacions:

– Tercer premi al 1er. Concurs del Timbaler del Bruc.

– Primer premi al 1er Concurs de grups de percussió del Farró

– Premi al millor projecte social festival Percumon, Festival Internacional de percussió Afrobrasilera a València.

– Participació en Jornades de percussió com a eina de transformació social a Barcelona, Granada i Melilla.

DATA INICI DEL PROJECTE

Març de 2020.

PER A MÉS INFORMACIÓ

Consulteu a hola@kunectors.com

 

Quantitat per donar

Seleccioneu El Mètode De Pagament
Informació Personal

Termes

Donació Total: 1.065€